KUNST SERIER

Avisens Historie

Avisen historie blev skabt til politikens hus og har igennem årene udviklet sit eget liv, der fortæller om menneskets forunderlige forhold til avisen på tværs af alder og årtier.

Lundbeck Serien

Hvad er Søgen Efter Livets Mysterie? Foran Lundbeck´s hovedindgangen vil du finde en bronzeskulptur med to mennesker der forundrende betragter en kasse og leder efter livets og tankens gang; skabelsen af et tanke opvækkende univers fuld af det mysterie der hedder livet; Søgen Efter Livets Mysterier.


Søgen Efter Livets Mysterier kan findes hos 650 ansatte fra Lundbeck, der alle har fået deres egen version af skulpturen til hjemmet.

Søgen Efter Livets Mysterie

Skulpturen

Skabelsen Af Skulpturen

Mobilen

Mobilen har igennem de seneste to årtier ændret sig hurtigere end nogeninde før. Nogle vil huske udviklingen fra den første mobil i 1973 helt frem til smartphonen som vi har i dag, imens andre først er født efter klaptelefonens storhedstid.

Vil Du Med?

Her kan man sammen med mig drage ud på et eventyr igennem mobilens historie og den påvirkning den har haft på os, samt hvordan den har ændret vores nærvær med hinanden igennem tidens løb.

TOP