ABOUT

Kirsaa har siden 1996 skabt bronzeskulpturer og malerier til gallerier, virksomheder og institutioner i ind og ud-land.

En del af Kirsaas arbejde, foruden alle de tusinde selvstændige værker, har været at skabe skulpturer i dialog med og med afsæt i større virksomheders eller institutioners virkeområder. Lave en syntese, en betydning hvor skulpturer og virksomheder/institutioner får en kunstnerisk sammenhæng, skabt i bronze.
Det kan være uddelingspriser, som Industriens Pris, Lemvig Müllers leverandørpriser, H.J. Hansen genvindingspris.

Kirsaa samarbejder med TDC, Danske Bank, FL, Smidt, Politikkens hus, Danske Bank, Kosan, har ført til større serier med en historie fra det pågældende firma. Ofte i et samarbejde med en udstilling i de respektive kunstforeninger.

En af de større og markante skulpturer, er et monument over ”Livets Gåde”, en parafrase på DNA og alt det skjulte og uforståelige i livets kemi. Det står uden for hovedindgangen foran Lundbecks hovedæde i Valby. Dette monument blev varieret i en serie af 650 unikke langt mindre skulpturer til medarbejdere i virksomheden.
 
Måske er du, eller den virksomhed du er en del af, nysgerrig efter at få lavet et sådant samarbejde med at få udviklet en skulptur og en udstilling i en særlig dialog? Måske en virksomhedsgave eller noget helt andet? Tag en snak med Kirsaa!

Ud over alle disse specielle opgaver, så udstiller Kirsaa sin løbende produktion i de allerstørste kunstforeninger i Danmark. F.eks. Aller, Rias, Maersk og Nykredit.

Ligeså udstiller Kirsaa løbende i gallerier, i Danmark, Sverige, Frankrig og Norge.

Lundbeck - Søgen efter livets mysterium

Susanne Kirsaa med Kronprinsesse

Åbning af støbeforme

TOP